Verticale Jaloezieeën


Verticale jaloezieën zijn gemaakt van lamellen waarvan de bovenkant aan een rails is bevestigd.

Het grote voordeel van verticale jaloezieën is dat ze voor bijna alle raamvormen geschikt zijn.

De meeste lamellen zijn gemaakt van aluminium, kunststof of stof. Bij sommige fabrikanten is het ook mogelijk om lamellen van hout te bestellen.

Het soort lamellen dat u bestelt heeft natuurlijk grote invloed op uw woonsituatie:
- Aluminium en kunststof lamellen hebben een moderne, maar tevens elegante en strakke uitstraling. Ook zijn zij makkelijk schoon te maken en kunnen ze in vochtige ruimtes zoals de badkamer worden geplaatst;
- Stoffen lamellen hebben een warme en knusse uitstraling, deze zijn echter relatief besmettelijk en lastig schoon te maken;
- Houten lamellen geven een authentieke uitstraling.

Net als horizontale jaloezieën zijn verticale jaloezieën bij uitstek geschikt om de lichtinval goed te regelen. Door de lamellen te draaien bepaal je zelf hoeveel licht je binnen wil krijgen.

Verticale jaloezieën zijn elektrisch of door middel van een koord en ketting bedienbaar. Door aan het koord te trekken laat je alle lamellen horizontaal over de rails bewegen en door aan de ketting te trekken draai je ze.

Een vakspecialist kan door zijn kennis en ervaring een passend advies voor jouw woonsituatie leveren. Vul daarom hieronder je postcode in en laat je adviseren door een vakspecialist bij jou in de buurt.

  • Geschikt voor bijna alle raamvormen
  • Lichtinval goed regelbaar
  • Geschikt voor badkamer (aluminium + kunststof)
  • Makkelijk reinigbaar (aluminum + kunststof

Vind dit product in mijn buurt.

Zoek