Wat doet XOEK voor u?

XOEK helpt op onafhankelijke wijze de consument te oriënteren bij het aanschaffen van producten en het vinden van verkooppunten. XOEK maakt bedrijven beter vindbaar en brengt ondernemers in contact met nieuwe klanten. Wij doen dit door een online platform aan te bieden waar de consument zich zo goed mogelijk kan oriënteren op de producten die er op de markt te koop zijn. Als de consument weet wat hij wilt, wordt er in hun buurt een verkooppunt gevonden.

Wie is XOEK?

Xoek bestaat uit een tweetal ondernemers. Gedreven om transparantie en overzicht te creëren voor de consumet, met als doel bedrijven en consumenten dichter bij elkaar te brengen.

Onafhankelijkheid

Hoe komt het dat XOEK onafhankelijk is? Ieder bedrijf wordt in de gelegenheid gesteld om zijn bedrijfspresentatie op XOEK te plaatsen. XOEK werkt niet met advertenties of betalingen om bovenaan de zoekresultaten vindbaar te zijn.

Snelle zoekresultaten

XOEK vindt verkooppunten bij de consument in de buurt die aan de ingevulde selectiecriteria voldoen. De bedrijven die hieraan voldoen en het dichtstbij de aangegeven plaatsbepaling zijn staan bovenaan de resultaten.

Gelijke kansen

Hierdoor heeft elk bedrijf gelijke kansen om gevonden te worden en krijgt niemand tegen betaling een betere vindbaarheid. Met deze manier van werken waarborgen wij onze onafhankelijkheid.