Houten Jaloezieën


Houten Jaloezieen geven een knusse en warme uitstraling. Vaak worden ze gemaakt van cederhout, abachi hout of bamboe. Er zijn echter ook fabrikanten die hun houten jaloezie van kunststof maken.

Houten jaloezieën gemaakt van hout geven een authentiekere uitstraling. Kunststof houten jaloezieën hebben als voordeel dat ze vocht afstoten waardoor ze ideaal voor in de badkamer zijn. Let er dus goed op wat u koopt!

Door aan het koord te trekken kan je de houten jaloezie op- en neerlaten. Door aan de stang te draaien kantel je de lamellen. Door beide te combineren bepaal je zelf de mate van lichtinval of privacy.

Als men over houten jaloezieen spreekt bedoelt men vaak de horizontale variant maar het is ook mogelijk deze in een verticale variant te krijgen. Tevens zijn ze in verschillende kleuren leverbaar en hebben ze een isolerende werking.

Een vakspecialist kan door zijn kennis en ervaring een passend advies voor jouw woonsituatie leveren. Vul daarom hieronder je postcode in en laat je adviseren door een vakspecialist bij jou in de buurt.

  • Knusse en warme uitstraling
  • Op bijna elke situatie toepasbaar
  • De kunststof variant is ideaal voor in de badkamer

Vind dit product in mijn buurt.

Zoek