Gordijnen


Een gordijn is een doek dat aan een rails of stang wordt opgehangen. Meestal bestaat een gordijn uit twee delen, door deze naar elkaar toe te schuiven sluit men het gordijn. Vaak worden gordijnen in combinatie met andere soorten raamdecoratie opgehangen. Naast meer sfeer in huis zorgen gordijnen voor extra verduistering.

Vaak is het mogelijk om het gordijn met een stok of touw te bedienen zodat het gordijn niet vies wordt. Tegenwoordig is het ook mogelijk het gordijn elektrisch te bedienen. In dit geval gebeurt dat door middel van een touw in de gordijnrails en een katrol.

Een gordijn is wellicht het meest oude type raamdecoratie en wordt al meer dan tweeduizend jaar gebruikt om te isoleren en privacy te creƫren. Gordijnen komen in duizenden verschillende kleuren, stoffen en maten. Hierdoor is eindeloos combineren mogelijk.

Een vakspecialist kan door zijn kennis en ervaring een passend advies voor jouw woonsituatie leveren. Vul daarom hieronder je postcode in en laat je adviseren door een vakspecialist bij jou in de buurt.

  • Sterke isolerende werking
  • Warme uitstraling en erg decoratief
  • Eindeloos veel combinaties mogelijk
  • Te combineren met extra verduisterende stoffen

Vind dit product in mijn buurt.

Zoek